Ingredientai:
- Sviestas, 3 valg. š.
- Bulvės, 4 didelės
- Porai, 2-3 vnt.
- Svogūnas, 1 vnt.
- Mėgstamas sultinys, 3.5 puodelio
- Grietinėlė, 1 puodelis
- Druska, pipirai, pagal skonį
Gaminimas:
- Supjaustome baltą ir šviesiai žalią poro dalį bei svogūną ir pakepame su sviestu iki tol, kol svogūnai pagels ir taps minkšti.
- Bulves supjaustome smulkiai, užpilame sultiniu (kad jis vos apsemtų bulves), sudedame kepintus svogūnus ir porus bei verdame 10-15 min, kol bulvės išverda.
- Įpilame grietinėlę, skaniname druska ir pipirais ir dar paverdame ant mažos ugnies 5 min. Tada viską perdedame į trintuvą ir gerai ištriname. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą