2013 m. liepos 13 d., šeštadienis

Avižinė košė, kurios nereikia virti

Ingredientai:
  • Avižos,1/3 puodelio
  • Pienas, 1/3 puodelio
  • Natūralus jogurtas, 1/3 puodelio
  • Bananas, pusė
  • Įvairios uogos, pagal skonį
  • Cinamonas, pagal skonį

Gaminimas:

  1. Avižas sumaišome su pienu ir natūraliu jogurtu. Taip pat įmaišome riekelėmis pjaustytą bananą ir pabarstome cinamonu.
  2. Košę paliekame per naktį šaldytuve, kad avižos išbrinktų. Ryte ją galima pasišildyti mikrobangų krosnelėje arba valgyti šaltą su uogomis. Skanaus!
Komentarai:

    • Košę galima valgyti su riešutais, žemės riešutų sviestu, traškiais sausais pusryčiais ir viskuo kitkuo, kas jums skanu :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą