Ingredientai:
- Bulvės
- Jambo grybai arba kiti didesni pievagrybai
- Morka
- Poras
- Česnakas
- Paprika
- Petražolė
- Raudonas arba paprastas svogūnas
- Druska ir malti pipirai
Gaminimas:
- Visų ingredientų imame pagal poreikį ir pagal skonį. Taigi visų pirma supjaustome smulkiai porą, česnaką, papriką, svogūną bei sutarkuojame morką. Kiekvieną kartą galima naudoti vis kitas daržoves. Viską padruskiname ir papipiriname bei išmaišome.
- Grybus nuplaname ir išpjauname kotukus. Likusią grybo kepurėlės masę išskobiame šaukštu (tik ne per daug). Kotus ir išskobtą masę smulkiai supjaustome ir dedame į daržoves ir išmaišome.
- Grybų kepurėles įdarome daržovemis. Pabarstome smulkintomis petražolėmis (tik ne per daug).
- Grybus ir bulves dedame į garpuodį ir gariname 20 min.Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą