Ingredientai:
- Rauginti agurkai, 5 vnt.
- Bulvės, 2 vnt.
- Morka, 1 vnt.
- Svogūnas, 1vnt.
- Grikių kruopos, pora saujų
- Buljono kubelis
- Druska
- Džiovinti prieskoniai, pagal skonį
Gaminimas:
- Grikių kruopas truputį iš anksto apmerkiame.
- Raugintus agurkus ir bulves supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame per burokinę tarką, svogūną supjaustome smulkiai.
- Viską sudedame į verdantį vandenį, nepamirštame įdėti buljono kubelio ir druskos. Virimo pabaigoje dedame džiovintus prieskonius. Skanaus!
Komentarai:
* Rauginti
agurkai turėtų būti vidutinio dydžio, o jei jie labai rūgštūs, tada jų
dėti mažiau.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą