2012 m. rugsėjo 1 d., šeštadienis

Raugintų agurkų sriuba


Ingredientai:
  • Rauginti agurkai, 5 vnt.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Morka, 1 vnt.
  • Svogūnas, 1vnt.
  • Grikių kruopos, pora saujų
  • Buljono kubelis
  • Druska
  • Džiovinti prieskoniai, pagal skonį

Gaminimas:
    1. Grikių kruopas truputį iš anksto apmerkiame.
    2. Raugintus agurkus ir bulves supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame per burokinę tarką, svogūną supjaustome smulkiai.
    3. Viską sudedame į verdantį vandenį, nepamirštame įdėti buljono kubelio ir druskos. Virimo pabaigoje dedame džiovintus prieskonius. Skanaus!

Komentarai:
* Rauginti agurkai turėtų būti vidutinio dydžio, o jei jie labai rūgštūs, tada jų dėti mažiau. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą