2012 m. rugsėjo 22 d., šeštadienis

Pikantiškos salierų salotos


Ingredientai:
  • Kietai virti kiaušiniai, 2 vnt.
  • Raudonas svogūnas, 2 riekelės
  • Fermentinis sūris, 50 gr.
  • Saliero gumbas, 0.5 vnt
  • Morka, 1 vnt.
  • Druska, pagal skonį
  • Majonezas, 4 šaukštai
  • Grietinė, 3 šaukštai
  • Sojų padažas, 1 šaukštas

Gaminimas:

  1. Saliero gumbą ir morką nulupame ir sutarkuojame su stambia tarka. Tada sumaišome su tarkuotu sūriu, smulkiai pjaustytu svogūnu bei smulkintu kiaušiniu.
  2. Salotas skaniname grietinės, majonezo ir sojos padažo miksu bei dedame druskos pagal skonį. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą