Ingredientai:
- Konservuoti persikai, 12 skiltelių
- Minkštas sviestas, 125 g.
- Cukrus, 125 g.
- Kiaušiniai, 3 vnt.
- Miltai, 150 g.
- Kepimo milteliai, 0.5 arb.š.
- Druska, žiupsnelis
- Tarkuotas juodasis šokoladas, 25 g.
Gaminimas:
- Persikus sudedame į sietą ir nuvarviname. Sviestą išplakame su cukrumi iki baltumo. Po to po vieną dedame kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakame.
- Persijojamei miltus su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišome į kiaušinių masę. Taip pat įmaišyti tarkuotą šokoladą.
- Įkainame orkaitę iki 175C. Tešlą dedame į formeles. Per vidurį dedame po gabaliuką persiko, jį šiek tiek įspaudžiame į tešlą. Kepame 15 - 20 min. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą