2012 m. rugsėjo 29 d., šeštadienis

Keksiukai su juodoju šokoladu ir persikais


Ingredientai:
  • Konservuoti persikai, 12 skiltelių
  • Minkštas sviestas, 125 g.
  • Cukrus, 125 g.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Miltai, 150 g.
  • Kepimo milteliai, 0.5 arb.š.
  • Druska, žiupsnelis
  • Tarkuotas juodasis šokoladas, 25 g.

Gaminimas:
  1. Persikus sudedame į sietą ir nuvarviname. Sviestą išplakame su cukrumi iki baltumo. Po to po vieną dedame kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakame.
  2. Persijojamei miltus su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišome į kiaušinių masę. Taip pat įmaišyti tarkuotą šokoladą.
  3. Įkainame orkaitę iki 175C. Tešlą dedame į formeles. Per vidurį dedame po gabaliuką persiko, jį šiek tiek įspaudžiame į tešlą. Kepame 15 - 20 min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą