2012 m. rugsėjo 15 d., šeštadienis

Kaspinėliai su mozzarella ir daržovėmis


Ingredientai:
  • Makaronai „Kaspinėliai“, 200 gr.
  • Mozzarella sūris, 100 gr
  • Vyšniniai pomidorai, 100 gr.
  • Geltonoji ir raudonoji paprikos, po 1vnt.
  • Šviežias bazilikas, keleta lapelių
  • Druska, žiupsnelis
  • Kaparėliai, saujelė
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Malti pipirai, žiupsnelis

Gaminimas:

  1. Kol pasūdytame vandenyje verda makaronai, pakepinkite smulkiai pjaustytas paprikas, kol jos suminkštės. Taip pat į keptuvę įdėkite smulkiai pjaustytą česnako skiltelę.
  2. Vyšninius pomidorus supjaustykite į 4 dalis. Mozzarella sūrį ir šviežio baziliko lapus - mažais gabaliukais.
  3. Kai makaronai išvirs, juos sumaišykite su keptomis paprikomis bei česnaku, mazorella sūriu, vyšniais pomidorais, šviežiu baziliku bei kaparėliais. Įdėkite maltų pipirų pagal skonį. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą