2012 m. rugpjūčio 5 d., sekmadienis

Bananiniai keksiukai

Ingredientai:
  • Miltai, 250 gr.
  • Cukrus, 150 gr.
  • Kepimo milteliai, arb. š.
  • Kepimo sodos, pusė arb. š.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Ištirpinto ir atšaldyto sviesto, 110 gr.
  • Bananai, 450 gr.
  • Druska, truputis
  • Vanilės ekstrakto, arb. š.

Gaminimas:

  1. Dideliame inde sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir druską.
  2. Mažesniame inde sutraiškome bananus (tinka šakute), sudedame lengvai plaktus kiaušinius, ištirpusį sviestą ir vanilę. Viską sumaišome.
  3.  Bananų tešlą dedame į miltus ir lengvai maišome. Miltai turi išsimaišyti, bet tešla neturi būti visai vientisa.
  4. Kepame keksiukų formoje (masės įdedame ne daugiau nei iki pusės) 20 - 25 minutes, kol gražiai paruduos. Ataušinus 5 min išimame iš formos. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą