Ingredientai:
- Miltai, 250 gr.
- Cukrus, 150 gr.
- Kepimo milteliai, arb. š.
- Kepimo sodos, pusė arb. š.
- Kiaušiniai, 2 vnt.
- Ištirpinto ir atšaldyto sviesto, 110 gr.
- Bananai, 450 gr.
- Druska, truputis
- Vanilės ekstrakto, arb. š.
Gaminimas:
- Dideliame inde sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir druską.
- Mažesniame inde sutraiškome bananus (tinka šakute), sudedame lengvai plaktus kiaušinius, ištirpusį sviestą ir vanilę. Viską sumaišome.
- Bananų tešlą dedame į miltus ir lengvai maišome. Miltai turi išsimaišyti, bet tešla neturi būti visai vientisa.
- Kepame keksiukų formoje (masės įdedame ne daugiau nei iki pusės) 20 - 25 minutes, kol gražiai paruduos. Ataušinus 5 min išimame iš formos. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą