Ingredientai:
Pienas, 1 l
Cukrus, 4 šaukštai,
Ryžiai, 120 gr.
Vanilės, 1 arb. šaukštelis arba pagal skonį
Konservuoti vaisiai, uogienė, pagal skonį
Gaminimas:
1. Ryžius užpilti karštu pienu ir palikti per naktį išbrinkti.
2. Tada ryžius virti ant labai (!!!) silpnos ugnies, įdėti cukrų ir vanilę. Pastoviai maišyti, kol ryžiai pavirstą į košę.
3.Jei ryžiai pasirodo per kieti, įpilti dar karšto pieno ir toliau virti bei maišyti.
4. Galima patiekti karštus arba šaltus su konservuotais vaisiais arba uogiene. Skanaus!
Sveiki! :) Visą gyvenimą buvau tiksliukė. Jei būčiau galėjusi mokykloje mergaičių darbų pamokas iškeisti į berniukų, tai būčiau padariusi net negalvodama. Mano receptai kuklūs, lengvai pagaminami ir dažnai pakankamai pigūs. Čia taip pat rasite ir anekdotų, be kurių aš neįsivaizduojama kolegų ir draugų tarpe, bei linksmų vaizdelių, kurie man praskaidrina nuotaiką, o taip pat ir nuotraukų iš kelionių, kuriose esu buvusi. Smagaus kartu praleisto laiko! :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą