Ingredientai:
- Kepimo soda, 0.5 arb.š.
- Malta aitrioji paprika, 1 arb. š.
- Morkos, 1 vnt.
- Sviestas, 6 v.š.
- Pienas, 4 valg. š.
- Kiaušiniai, 2 vnt.
- Cukrus, ¾ stiklinės
- Miltai, 2.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arb. š.
- Druskos, truputį
- Razinos, 120 gr.
Gaminimas:
- Morkas pertarkuojame su stambia tarka. Tada jas, kiaušinius, kepimo sodą ir aitriosios paprikos miltelius sumaišome su smulkintuvu.
- Į suplaktą masę dedame pašildytą minkštą sviestą bei cukrų. Vėl viską išmaišome.
- Tada dedame išsijotus miltus, kepimo miltelius ir druską. Viską išmaišome iki vientisos masės.
- Galiausiai dedame razinas ir pieną. Gautą masę dedame į keksiukų formeles ir kepame 200 C temperatūroje 25 – 30 min. Prieš pjaustant leidžiame keksiukams šiek tiek atvėsti. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą