2013 m. vasario 3 d., sekmadienis

Troškinti kopūstai


Ingredientai:
  • Rauginti kopūstai, 1 kg
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Pomidorų padažas, 2 š. arba pagal skonį
  • Vanduo
  • Aliejus
  • Druska, pagal skonį

Gaminimas:

  1. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepame aliejuje.
  2. Raugintus kopūstus sudedame į puodą ir užpilame vandeniu (kad apsemtų kopūstus). Kiek jiems pasitroškinus, įdedame svogūnus ir pomidorų padažą ir troškiname tol, kol kopūstai suminkštėja. Baigiant troškinti, dedame druską pagal skonį. Skanaus!

Komentarai:
  • Jei kopūstai labai rūgštūs, juos galima nuplauti prieš pradedant troškinti.
  • Troškintus raugintus kopūstus galima valgyti su virtomis bulvėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą