Ingredientai:
- Rauginti kopūstai, 1 kg
- Svogūnas, 1 vnt.
- Pomidorų padažas, 2 š. arba pagal skonį
- Vanduo
- Aliejus
- Druska, pagal skonį
Gaminimas:
- Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepame aliejuje.
- Raugintus kopūstus sudedame į puodą ir užpilame vandeniu (kad apsemtų kopūstus). Kiek jiems pasitroškinus, įdedame svogūnus ir pomidorų padažą ir troškiname tol, kol kopūstai suminkštėja. Baigiant troškinti, dedame druską pagal skonį. Skanaus!
Komentarai:
- Jei kopūstai labai rūgštūs, juos galima nuplauti prieš pradedant troškinti.
- Troškintus raugintus kopūstus galima valgyti su virtomis bulvėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą