2013 m. vasario 24 d., sekmadienis

Cukinija tešloje


Ingredientai:
  • Cukinija, 1 vnt.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Kvietiniai miltai, 3-4 šaukštai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska, pagal skonį
  • Česnakas, pora skiltelių
  • Kiti prieskoniai, pagal skonį
  • Aliejus

Gaminimas:

  1. Cukiniją nulupame, perpjauname išilgai, išimame sėklas ir supjaustome griežinėliais.
  2. Tešlai pagaminti naudojame miltus, kiaušinį, pieną, druską, smulkintą česnaką ir kitus prieskonius, kokius mėgstame.
  3. Cukinijos gabalėlius pavoliojame tešloje ir kepame ant silpnos ugnies tol, kol gražiai paruduoja. Skanaus!

Komentarai:
  • Cukiniją tešloje galima valgyti vieną, su grietine arba baltu padažu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą