Ingredientai:
- Cukinija, 1 vnt.
- Kiaušinis, 1 vnt.
- Kvietiniai miltai, 3-4 šaukštai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska, pagal skonį
- Česnakas, pora skiltelių
- Kiti prieskoniai, pagal skonį
- Aliejus
Gaminimas:
- Cukiniją nulupame, perpjauname išilgai, išimame sėklas ir supjaustome griežinėliais.
- Tešlai pagaminti naudojame miltus, kiaušinį, pieną, druską, smulkintą česnaką ir kitus prieskonius, kokius mėgstame.
- Cukinijos gabalėlius pavoliojame tešloje ir kepame ant silpnos ugnies tol, kol gražiai paruduoja. Skanaus!
Komentarai:
- Cukiniją tešloje galima valgyti vieną, su grietine arba baltu padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą