2012 m. balandžio 8 d., sekmadienis

Trinta grybų sriuba


Ingredientai:
  • Laukiniai grybai, 250 gr
  • Svogūnas, 1 vnt
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Bulvė, 1 vid. dydžio
  • Česnako laiškai, saujelė
  • Grietinėlė, pagal skonį
  • Druska
  • Malti pipirai
  • Vanduo
 Gaminimas:
  1. Svogūnus ir česnakus supjaustome smulkiai, o grybus ir bulves stambiau.
  2. Į puodą įpilame aliejaus ir laukiame, kol jis įkais. Tada dedame smulkintus svogūnus bei česnakus ir juos truputį pakepiname.
  3. Tada į puodą dedame grybus, bulves ir truputį drukos bei vandens (kad apsemtų visus produktus).
  4. Kai viskas išverda, pertriname viską su smulkintuvu. Į trintą sriubą dedame grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Puošiame smulkintais česnakų laiškais. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą