Ingredientai:
- Laukiniai grybai, 250 gr
- Svogūnas, 1 vnt
- Česnakas, 2 skiltelės
- Bulvė, 1 vid. dydžio
- Česnako laiškai, saujelė
- Grietinėlė, pagal skonį
- Druska
- Malti pipirai
- Vanduo
Gaminimas:
- Svogūnus ir česnakus supjaustome smulkiai, o grybus ir bulves stambiau.
- Į puodą įpilame aliejaus ir laukiame, kol jis įkais. Tada dedame smulkintus svogūnus bei česnakus ir juos truputį pakepiname.
- Tada į puodą dedame grybus, bulves ir truputį drukos bei vandens (kad apsemtų visus produktus).
- Kai viskas išverda, pertriname viską su smulkintuvu. Į trintą sriubą dedame grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Puošiame smulkintais česnakų laiškais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą